Schilderwerk

Een huis is een kostbaar bezit dat goed onderhouden moet worden. Regelmatig onderhoud is goedkoper dan achteraf de schade herstellen. Controleer daarom regelmatig het schilderwerk van uw woning.

Buiten schilderwerk

Beschermen en verfraaien is een belangrijke basis bij Wanninkhof, met mede de juiste en beste verf systemen toe te passen geeft dit een gezonde uitstraling aan uw woning. Dit is ook belangrijk voor de waarde van uw object.

Een woning moet ongeveer om de 5 jaar voorzien worden van een nieuwe verflaag. Schilderwerk op het zuiden en westen kan eerder aan onderhoud toe zijn, dit komt door invloed van regen en zon.

Het is tijd voor een onderhoudsbeurt als er op het schilderwerk bladders, kale plekken, openstaande naden te zien zijn.

Gaat u dit zelf doen of laat u dit door een vakman doen?

Denk eraan dat het opknappen van uw woning een behoorlijke onderneming is en een goede voorbereiding nodig heeft. Is er een ladder of steiger nodig, schoonmaken en schuren en indien nodig voorbehandelen en eventueel repareren van de ondergrond. Ook de juiste verf en het aanbrengen van deze verf op de ondergrond op de juiste manier is van groot belang.

Wanninkhof zorgt gegarandeerd voor een optimaal resultaat.

Binnen schilderwerk

Tijd voor een opknapbeurt aan uw interieur of bent u gewoon toe aan een andere sfeervolle uitstraling?

Wanninkhof maakt hierin het verschil en verandert uw interieur met de modernste middelen en technieken volgens uw wensen. Mooi binnen schilderwerk voegt een extra dimensie toe aan het interieur van een huis, wél zo prettig wonen!

U kunt hierbij denken aan het schilderen van muren, plafonds of kozijnen van uw woning. Echter ook het schilderen van trappen, deuren en vloeren en bijvoorbeeld ook ruimtes die behandeld moeten worden. Zoals vochtige ruimtes, denk hierbij aan uw schimmel plafond in de badkamer. En niet te vergeten het behangwerk valt onder binnen schilderwerk.

Wij werken met de beste soorten verf op waterbasis zodat het niet schadelijk is voor uw gezondheid.

schilderwerk wanninkhof
schilderwerk wanninkhof